Image

WE KICK ASS

Wij brengen ambitieuze organisaties naar een nieuw niveau

Image

IMAGINE

hét 360-agency van Zeeland

STORY IN THE MAKING

Onze missie is helder; binnen 5 jaar toetreden tot de top van de Nederlandse agency-wereld. Als de Zeeuwse David tussen de Randstad Goliaths, banen wij ons een weg die er nu nog niet is. Samen met onze, voornamelijk Zeeuwse, opdrachtgevers betreden wij dit podium door samen doeltreffend en prijswinnend werk neer te zetten.

NOT FOR EVERYBODY

Onze dienstverlening is het meest doeltreffend voor midden en grootbedrijf, overheid, zorg en gemeente. Wij hanteren een unieke aanpak, volledig onderbouwd door onderzoek, cijfers en studies. Dit maakt al ons werk meetbaar. Nadien, maar vooral al in een vroeg stadium. Waardoor wij dit heel gericht kunnen sturen en optimaliseren. Hierdoor bereiken wij sneller het gewenste resultaat en met een eerdere ROI (return on investment) tot gevolg.

THE MEANING OF 360

Wij zijn meer dan een digital agency, wij ontwikkelen immers ook print en mixed media. Meer dan een reclamebureau, want wij kijken verder dan de uitingen zelf. Meer dan een productie-huis, want de stories die wij voor onze klanten vertellen zijn onderdeel van een groter geheel. Wij zijn een echt 360 graden creative agency, het one-stop-shopping-point voor onze opdrachtgevers. Dé plek waar de oplossing voor een vraagstuk wordt ontwikkeld, waar niets te gek is en alles kan en wordt gemaakt.

Wij bestaan uit drie afdelingen, welke elkaar slim opvolgen door ons unieke werkproces.

Strategie

Het kloppend hart achter al ons werk is de afdeling strategie. Gesteund door cijfers en studies bepalen zij uiteindelijk de onderliggende strategie.

Onze cijfermatige aanpak helpt vroeg in het traject bij het bepalen van potentieel en het maken van afgewogen keuzes. Gedurende de campagne kunnen wij hierdoor zeer gericht op basis van resultaten sturen en optimaliseren. Een belangrijk onderdeel van ons unieke werkproces.

Studio

Een powerhouse van creatievelingen, welke dagelijks de ultieme vertaling maakt van strategie naar middelen. Door telkens een stap extra te nemen worden niet alleen grenzen verlegd, maar ook prijswinnend werk gerealiseerd met een maximaal effect op de doelgroep.

De studio kent geen creatieve beperkingen, mede dankzij onze eigen inhouse studio voor fotografie, film en geluid.

Development

Dit team maakt zet keer op keer ontworpen middelen om naar realiteit. Gebruik makend van de laatste trends en technologie, realiseren zij hybride en native apps, responsive websites en dashboards.

Maar waar echt het verschil wordt gemaakt is het digitaal meetbaar maken van wat er echt toe doet. Zo ontwikkelde zij het campagne-dashboard, wat helpt iteratief campagnes te optimaliseren en eerder tot het gewenste resultaat te komen.

pro(c/gr)ess

Iteratieve optimalisatie met een maximaal resultaat

De drive om ons werk telkens naar een hoger plan te brengen ligt diep versleuteld in onze organisatie. Zo diep dat onze drie afdelingen elkaar niet alleen procesmatig opvolgen tijdens de ontwikkeling van een campagne, maar ook gedurende de looptijd. Door iteratief te tweaken en te tunen op basis van resultaten, en zo de strategie te optimaliseren, middelen visueel en softwarematig te finetunen, wordt versneld naar een maximaal resultaat toegewerkt.

Samen werken naar de beste versie van een campagne, het behalen van een maximaal resultaat, is hiermee niet langer een doel maar onze missie. Want echt resultaat betekent vooruitgang en dit is het enige wat telt.

No big ideas

Weg met het traditionele vertrekpunt

Wij geloven niet in het 'big idea' als vertrekpunt voor een krachtig antwoord op een vraagstuk. Traditioneel vormt deze 'creatieve oplossing' het vertrekpunt voor elke campagne bij onze Randstad-concurrenten. Een mooie worst om de opdrachtgever te winnen.

Overtuigend plan
Wij winnen onze opdrachtgevers met een overtuigend plan, gebaseerd op keiharde cijfers, met helder onderbouwde keuzes, maatwerk met maximale aansluiting op de doelgroep. Gericht op conversie, het versneld doorlopen van customer-journey's. Meetbaar en dus resultaat gericht. En met die creatieve vertaling zit het ook echt wel snor.

MEET
THE GIVERS

+
WE ARE GIVERS
Vol overgave delen wij kennis tijdens creatieve sessies met onze opdrachtgevers. Zo komen we dichter tot elkaar, bereiken we samen meer en ontstaat er echte ownership. Want wat het doel ook is, éénmaal geuit vanuit de kern is het krachtigste wat er is. Want een merk dat ben je en draag je uit.

Studio

VOOR FOTO, FILM, GELUID

Wij hebben werkelijk alles in huis om onze concepten tot realiteit te maken. De creativiteit van ons team wordt dagelijks extra geprikkeld door onze eigen inpandige studio. Hier nemen we geluid en beeldmateriaal op ter ondersteuning van onze concepten.

Multifunctioneel
Yub, en dat is tof! De ene dag is onze studio een volwaardige greenscreen filmstudio, de andere dag een fotostudio voor portretfotografie. Van stop-motion, tot commercial of live-stream en alles hier tussenin. We hebben de gear, de mensen en de space.