Image

WE ARE DIFFERENT

Multi getalenteerd, fun en gedreven

Image

TOGETHER

3 afdelingen, maar samen vormen we één

STRATEGIE

Het kloppend hard achter al ons werk is de afdeling strategie. Gesteund door cijfers en studies bepalen zij uiteindelijk de onderliggende strategie.

Onze cijfermatige aanpak helpt vroeg in het traject bij het bepalen van potentieel en het maken van afgewogen keuzes. Gedurende de campagne kunnen wij hierdoor zeer gericht op basis van resultaten sturen en optimaliseren. Een belangrijk onderdeel van ons unieke werkproces.

STUDIO

Een powerhouse van creatievelingen, welke dagelijks de ultieme vertaling maakt van strategie naar middelen. Door telkens een stap extra te nemen worden niet alleen grenzen verlegd, maar ook prijswinnend werk gerealiseerd met een maximaal effect op de doelgroep.

De studio kent geen creatieve beperkingen, mede dankzij onze eigen inhouse studio voor fotografie, film en geluid.

DEVELOPMENT

Dit team maakt keer op keer de ultieme vertaling van ontworpen middelen. Gebruik makend van de laatste trends en technologie, realiseren zij hybride en native apps, responsive websites en dashboards.

Maar waar echt het verschil wordt gemaakt is het digitaal meetbaar maken van wat er echt toe doet. Zo ontwikkelde zij het campagne-dashboard, wat helpt iteratief campagnes te optimaliseren en eerder tot het gewenste resultaat te komen.

Verdeeld over deze afdelingen werken onze strategen, marketeers, analisten, vormgevers, ux- en ui-designers, DTP'ers, content-makers, animatoren, fotografen, camera-mannen, geluidstechnicus, editors, regisseurs, front- en back-end developers.

Nee joh

Wat we doen, dat doen we echt zelf

En met zelf bedoelen we met ons eigen team. Bij ons vindt je dan ook geen tijdelijk ingehuurde professionals. We are in it for the long run, daarom bestaat ons team uit puur en alleen eigen personeel. Super verschillend, maar allemaal even gedreven en gepassioneerd.

Multi getalenteerd

HOKJES ZIJN OLDSCOOL

Een strateeg die de muziek componeert voor een pitch? Een animator die een productie regisseert?

Wij houden ervan
Want waar je goed in bent, dat wordt gedaan met overgave, passie en plezier. En net dat stapje meer is wat telt. Want hokjes, dat is zo oldscool.

BEKIJK
ONZE VACATURES

+
WANNA JOIN?
Wij groeien hard en hebben momenteel plaats voor een video-editor, back-end developer en een afstudeerstagiair strategie.

Er staat een onboarding-box en een geweldige club aan collega's op je te wachten. Dus waar wacht je nog op, bezoeken die pagina vacatures

Onze teamleads

Rustig aan we hebben er genoeg
Ben SteffenCreative Director
Lars AarnoudseStrategie Lead
Anne PijnenburgStudio Lead
Dimmy Marcelissen Development Lead