Image

WELCOME TO THE CLUB

Launch your talent

Image

VACATURES

Ons actueel aanbod kansen om jezelf te launchen

NIEUWNEW BUSINESS MANAGER

Parttime: 32 uur | 4 dagen per week
Ook in 2023 realiseren wij voor onze bestaande opdrachtgevers weer fantastische campagnes! Maar nieuwe opdrachtgevers voor onze sterk groeiende club te blijven vinden is een net zo grote uitdaging. Dus wij zijn op zoek naar een new business manager (m/v)!

Ervaring
Ervaring in de sector is geen pre, gek hé? Wij vinden enthousiasme, logisch denken, en sociale vaardigheden veel belangrijker.

Uitdaging
Net als wij houdt je van uitdaging, want in 2023 willen we niet alleen blijven groeien maar ook de uitdaging aangaan met onze concullega's in de randstad. Weet jij de nieuwe opdrachtgevers voor ons te winnen die matchen met onze ambitie?

Herken jij jezelf hierin?
Stuur ons dan gelijk een mailtje, we raken graag in contact met jou!

VIDEO EDITOR

Parttime: 32 uur | 4 dagen per week
Content is king en video is de shit. Wij zoeken een Aftereffects en Premiere held(in) ter versterking van onze afdeling Studio! Ben je bovendien niet vies van meedenken en werken aan producties in of buiten onze studio? Dan moet je zeker verder lezen.

Skillset
Wij geloven dat echte creativiteit niet per se door scholing komt. Dus ben je een autodidact of juist wel motion-afgestudeerd, dan is deze baan net zo goed voor jou. Want een dikke skillset is wat telt!

Betrokken
Als video editor denk en werk je mee aan het tot stand komen van producties voor onze klanten. Een productie is een team-effort en als de beelden niet worden gedraaid om later de dikste eindmontage neer te kunnen zetten, is money-lost. Daarom ben ook jij straks betrokken bij het tot stand komen van een productie, vanaf dag één.

OPEN SOLLICITATIE

De meeste kansen worden niet gevormd, die ontstaan. Dat jij hier net langs komt en die klik voelt. Dat is goud. Maar als het lijkt alsof er geen kans ligt voor jou, dan ben je weg. Daarom dagen wij jou uit om ons te verrassen met jouw open sollicitatie. De liefdesbrief aan ons adres. Want zo ontstaan de mooiste dingen.

Schrijven
Niets is ons te gek. Daarom grijpen wij elke kans aan om jou te leren kennen. Dus connect op onze socials, mail jouw motivatie of share een video. Het mag en kan allemaal.

Reageren
Geen moeilijke formulieren of andere bullshit. Wij willen jou leren kennen. Dus kom in contact via onze teamleads of stuur een e-mail naar career@imaginecreativeagency.nl. Dan gaan we vanaf daar het gesprek aan!

STAGEPLAATSEN

Meewerken of afstuderen

Today is now. Het talent van morgen zit vandaag nog in de collegebanken of zelfstuderend thuis. Wij zijn gepassioneerd over ons vak en dat delen we dan ook maar al te graag. Binnen onze afdelingen hebben wij met regelmaat plaats voor één of meerdere stagiaires. Als stagiair binnen IMAGINE denk en werk je mee op niveau. Dit belonen wij standaard. En oh ja, 9 van de 10 stagiaires kan geen afscheid nemen en blijft verbonden aan ons.

Actueel aanbod
Aankomende periode hebben wij nog plaats voor:

SORRY, IEMAND WAS JE VOOR...Afstudeerstage afdeling strategie

Parttime: 32 uur | 4 dagen per week
Voor de periode van 6 maanden hebben wij een plaats beschikbaar in ons strategie-team. Ondersteund door krachtpatsers is er ruimte voor zelfontwikkeling en een opdracht naar keuze. Ook hulp bij het schrijven van je scriptie is ons niet ongewoon.

NIEUWSTAGEPLAATS STUDIO

Parttime: 32 uur | 4 dagen per week
Ben jij de king/queen of content? Maak je kick-ass designs of illustraties? Of is fotografie en film helemaal jouw ding? Dan hebben wij een plaats beschikbaar in ons studio-team. Ondersteund door onze krachtpatsers is er ruimte voor zelfontwikkeling, meewerken of een opdracht naar keuze. Ook voor de afstudeerders is hulp bij het schrijven van je scriptie ons niet ongewoon.

NIEUWSTAGEPLAATS DEVELOPMENT

Parttime: 32 uur | 4 dagen per week
Aanstormende code-koning(in) opgelet! Ons development-team bestaat uit front en back-end developers in de breedste zin van het woord. Zo ontwikkelen wij AR en VR opdrachten, dashboarding, games, websites, shops en meer! Hier wil je gewoon onderdeel van zijn, dat kan niet anders! Ondersteund deze krachtpatsers is er ruimte voor zelfontwikkeling, meewerken of een opdracht naar keuze. Voor afstudeerders is hulp bij het schrijven van je scriptie is ons niet ongewoon.

Ons als werkgever

EEN BEETJE ONGEWOON

Werken in de creatieve sector is soms best een beetje pittig. Daarom doen wij dit net even anders.

Part-time rules
Standaard werken wij 4 dagen per week en heel soms net een beetje meer. Dit is leuk! Want een 3 daags weekend geeft meer rust en ruimte. Ruimte voor hobby's zoals sporten, muziek of verbouwen. Op dinsdag tijdens de weekly kick-off delen we onze belevingen maar al te graag.

Thuiswerken
De week breken we op Woensdag door collectief thuis te werken. Ons monumentale kantoor in Tholen is dan op slot en Teams is de way to go.

Zelf ontplooiing
We denken niet in hokjes en daarom zie je veel teamleden werkzaam op verschillende werkvelden. Zo blijft werk leuk en uitdagend. Ook is er veel ruimte voor groei, iedereen heeft een persoonlijk leerdoel en een wishlist.

MEET OUR
EXPLORERS

+
ONGELIMITEERD VRIJ
Dat klinkt gek. En dat is het wellicht ook. Als het projectmatig haalbaar is, dan mogen onze medewerkers ongelimiteerd vrije dagen opnemen.

Zo prikkelen we creativiteit, verruimen we ons denkbeeld en zien we de wereld.